Az ecetről dióhéjban

Az ecetről dióhéjban

Az ecet évezredek óta ismert az emberiség számára. Valamilyen formában a legtöbb konyhában megtalálható, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségben és melyik fajtáját választjuk, mert ecetből is van, ami fogyasztásra alkalmas, és van, amit inkább csak a takarításhoz használjunk.

Cukrom, cukrom mondd meg nékem

Cukrom, cukrom mondd meg nékem

Kikristályosított, a sóhoz hasonló formában a cukor évezredek óta jelen van az emberiség életében, a mai formájában ismert, iparilag előállított finomított cukor (kristálycukor, háztartási cukor) is már kb. 200 éve. Mégis mi történt, hogy a kezdetekben még luxuscikknek számító „édes aranyból” olcsó tömegcikk lett, melyet régen nehéz volt megszerezni, ma pedig nehéz – szinte lehetetlen – elkerülni?

Mivel édesítsünk természetesen és egészségesen?

Mivel édesítsünk természetesen és egészségesen?

A leggyakrabban felmerülő kérdés az egészséges életmódra átállni kívánók, illetve a fogyni vágyók körében az, hogy mivel is édesítsenek, hiszen az édes ízről nem szívesen mond le senki és alapvetően nem is kell. Milyen megoldás van, ha el akarod kerülni a finomított cukrokat, az élelmiszer-adalékanyagnak minősülő édesítőszereket és cukorhelyettesítőket?

Hogyan legyél sikeres életmódváltó?

Ebből a 6 ajándék videóból megtudod, hogy hogyan kerüld el az életmódváltás öt leggyakoribb buktatóját és legyél sikeres életmódváltó azáltal, hogy megérted mit csinálj, hogyan csináld és miért érdemes végigmenni az úton.

"Az életmódváltás bonyolult, ha nem áll össze a rendszer, mert hiányzik a megfelelő információ és a puzzle bizonyos darabjai."

 

Buják Éva I bujakevi.hu