Értékrendem

Ezek alapján hozok döntéseket

A valódi megoldást kereső életmódváltóknak segítek online tréningekkel és konzultációkkal az egészségmegőrzéssel kapcsolatos céljaik elérésében.

2005 óta foglalkozom az egészséges életmóddal, 2017 óta pedig  táplálkozási tanácsadással. 

A bujakevi.hu erre tanít: „A változtatás során nem a lépés nagysága számít, hanem az iránya”.

Buják Éva 

Teljes értékű táplálkozási és egészséges életviteli szakértő

egyszerűség és átláthatóság

Ami összetett és bonyolult, azt nehéz feltérképezni, átlátni és megérteni. Ezért jelent például az emberi szervezet működése kihívást és ad feladatot a mai napig a természettudományok számára. Az én feladatom, hogy a táplálkozási elméletek dzsungelében iránymutatást adjak. Célom, hogy az egészséges életmóddal, ezen belül kiemelten a teljes értékű táplálkozással kapcsolatban úgy adjam át a tudást, hogy az a józan ész logikáját kövesse. Ez az alapfeltétele a megértésnek és biztosítja a sikeres gyakorlati alkalmazást, hiszen az egész olyan egyszerű, mint az egyszeregy.

természetesség

A világban mindennek oka van. Az igazi táplálék sem véletlenül a természetes, teljes értékű táplálék. Az alma vagy a búzaszem például úgy tökéletes, ahogy van. Minden tápanyag és létfontosságú anyag, ami megtalálható benne, pontosan olyan mennyiségben, olyan formában és egymáshoz viszonyítva olyan arányban található meg, mint ahogy azt az élő szervezet fel tudja dolgozni, legjobban hasznosítani tudja.

Tájékozottság

A táplálkozásra az iskolai oktatás során nem helyeznek igazán hangsúlyt, ezért gyakran nem is tudjuk felmérni azt, hogy milyen összefüggések vannak a táplálkozás, az életminőség és a civilizációs betegségek között. „Az egészség információs probléma”, vallja Dr. Max Otto Bruker. Ezért a honlap legfőbb célja, hogy átadja azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek birtokában tudatos döntést tudsz hozni az egészséged megőrzésével kapcsolatban. 

az idő tisztelete

Mindenkinek napi 24 óra áll rendelkezésére. A mai felgyorsult világunkban, túlzsúfolt napjainkban nehéz mindenre időt szakítani. Ezért tartom kiemelten fontosnak, hogy az anyagokban (oktatóanyag, cikk, konzultáció), amiket tőlem kapsz, a lényeget adjam át, gyorsan és hatékonyan. Olyan rendszerben, ahogy a legkönnyebben megérthető számodra, hogy az átadott tudás birtokában megalapozottan és felelősen tudj döntést hozni az életmódoddal, a táplálkozásoddal és így az egészségeddel kapcsolatban.

Hogyan legyél sikeres életmódváltó?

Ebből a 6 ajándék videóból megtudod, hogy hogyan kerüld el az életmódváltás öt leggyakoribb buktatóját és legyél sikeres életmódváltó azáltal, hogy megérted mit csinálj, hogyan csináld és miért érdemes végigmenni az úton.

"Az életmódváltás bonyolult, ha nem áll össze a rendszer, mert hiányzik a megfelelő információ és a puzzle bizonyos darabjai."

 

Buják Éva I bujakevi.hu