Kapcsolat

Ha nem találtál választ a kérdéseidre vagy konzultációs időpontot szeretnél, akkor szívesen segítek.  Kérlek vedd figyelembe, hogy csak írásos formában (emailben) kommunikálok.

Gyakori kérdések

t

Konzultációt vállalsz?

Igen, korlátozott számban vállalok konzultációs alkalmakat is. Egyszeri vagy több alkalmas csomag közül is választhatsz. Érdeklődéshez kérlek használd az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot.

t

Hogy tudok időpontot Egyeztetni?

Az első időpontra vonatkozó kérésedet megadhatod itt az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap beküldésével. Amennyiben szükséges a további időpontokat a konzultáción egyeztetjük.

t

Egészségügyi problémám VAN. KONZULTÁLHATUNK?

NEM.

A konzultáció és a tananyagok is egészségeseknek szólnak és az egészségmegőrzést célozzák meg. Ha bármilyen egészségügyi problémád vagy már diagnosztizált betegséged van, akkor kérlek fordulj orvoshoz és vele egyeztess. A táplálkozási tanácsadás nem minősül orvosi tanácsadásnak!

t

Csak egy gyors kérdésem van, felhívhatlak?

NEM.

Megértésedet kérem, de kizárólag  írásban (emailben) kommunikálok, egyeztetek.  Ha nem vagyok szabadságon akkor 2-3 munkanapon belül válaszolok a kérdésedre. Kérlek használd az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Ki és mikor fog válaszolni neked?

Nekem írsz és a választ is tőlem kapod meg, mivel nincsenek alkalmazottaim.

A válaszadás ideje 2-3 munkanap, amennyiben nem vagyok szabadságon.  

Szakterületem az egészséges életmódra átállás segítése a valódi megoldást keresőknek. Ezen belül kiemelten a teljes értékű táplálkozással kapcsolatos tudnivalók megismertetése, a mindennapokba ültetése, gyakorlati kivitelezése. 2005-óta foglalkozom egészséges életmóddal.

A bujakevi.hu erre tanít: „A változtatás során nem a lépés nagysága számít, hanem az iránya.” 

Buják Éva

Teljes értékű táplálkozási és egészséges életviteli szakértő

p

Így tudsz kapcsolatba lépni velem

 

Ha nem találtál választ a kérdéseidre vagy konzultációs időpontot szeretnél, terméket vásároltál és elakadtál, akkor örömmel segítek. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak írásos formában (emailben) kommunikálok.

A válaszadás ideje 2-3 munkanap, amennyiben nem vagyok szabadságon.  

Kérlek töltsd ki a jobb oldalon található kapcsolatfelvételre vonatkozó űrlapot.

Kapcsolatfelvétel

Milyen ügyben keresel?

11 + 7 =

Hogyan legyél sikeres életmódváltó?

Ebből a 6 ajándék videóból megtudod, hogy hogyan kerüld el az életmódváltás öt leggyakoribb buktatóját és legyél sikeres életmódváltó azáltal, hogy megérted mit csinálj, hogyan csináld és miért érdemes végigmenni az úton.

"Az életmódváltás bonyolult, ha nem áll össze a rendszer, mert hiányzik a megfelelő információ és a puzzle bizonyos darabjai."

 

Buják Éva I bujakevi.hu