köszönöm, hogy feliratkoztál

Az Ízelítő ingyenes életmódváltó minitréning 6 videóból áll. Minden videóhoz külön emailt küldök az elérési útvonallal.  A  minitanfolyam 3 hétig tart, a leckéket 4 naponta kapod a megadott email címedre.

Az első emailt 10 percen belül meg kell kapnod. Ha nem kapod meg, kérlek nézd meg a spam/levélszemét mappádat is. Amennyiben a levél oda érkezett, kérlek állítsd be, hogy a feladó megbízható. Ekkor a többi levelet már a postafiókodba fogod kapni.

Amennyiben nem kapsz levelet, kérlek jelezd az evi [kukac] bujakevi [pont] hu kapcsolattartási címen.

A videókat azért 4 naponta küldöm ki, hogy legyen időd feldolgozni, illetve, ha lemaradtál, akkor könnyebben behozható legyen. A videók nem tűnnek el, időkorlát nélkül visszanézheted őket, amikor szükségesnek érzed.

A videósorozat teljesen ingyen van, nem kötelez semmire, de azt el kell mondanom, hogy ha végignézed, olyan összefüggéseket fogsz megérteni és átlátni, amik eddig is léteztek, csak nem ismerted fel őket. A videósorozat végére pedig már nem tudod elképzelni, hogy korábban hogyan is dönthettél az egészségmegőrzésedről ezen tudás nélkül.