Tökbefőtt

Tökbefőtt

Ezt az elsőre nagyon furcsán hangzó, ámde annál ízletesebb receptet egy egészséges életmódhoz kapcsolódó rendezvényen kóstoltam meg, és azonnal elhatároztam, hogy ezt nekem is fel kell vennem a családi repertoárba.

Fűszervaj friss zöldfűszerekkel

Fűszervaj friss zöldfűszerekkel

A fűszervaj friss zöldfűszerekkel nem véletlenül lett az egyik kedvencem. Amellett, hogy finom és egyszerűen elkészíthető, nagyon sokoldalúan felhasználható. A bolti verzió meg sem közelíti a házi készítésűt.
Ajánlom szendvicskrémnek, grillezéshez, tepsiben sült burgonyához, vagy akár leveles, illetve kelt tésztába tölteléknek.

Dinnyesaláta fetával

Dinnyesaláta fetával

Az augusztus slágergyümölcse a görögdinnye, ezért a görög saláta ihlette dinnyés saláta receptjét osztom meg veled. Ideális grillezéshez, de nagy melegben könnyű vacsoraként is megállja a helyét.

Epres-spárgás fejes saláta

Epres-spárgás fejes saláta

Az eper nem csak édességekben kiváló, hanem salátákban is megállja a helyét. Remélem ezzel a finomsággal hozzájárulok ahhoz, hogy a napi 30%-os nyersételarány meglegyen az étkezésedben.

Spárgás rizottó

Spárgás rizottó

Ha nem próbáltad még ki a fehér, hántolt rizs helyett a barna rizst, akkor ezzel a rizottó recepttel nyugodtan megteheted, mert nem lesz feltűnő a különbség, és máris teljes értékű ebédet varázsoltál az asztalra.

Húsvéti szendvicskrém

Húsvéti szendvicskrém

Teljes értékű, gyors szendvicskrém: elkészítheted akár húsvétra, mert az ünnepi asztalon is megállja a helyét, akár húsvét után is sikert arathatsz a megmaradt főtt tojások felhasználásával.

Hogyan legyél sikeres életmódváltó?

Ebből a 6 ajándék videóból megtudod, hogy hogyan kerüld el az életmódváltás öt leggyakoribb buktatóját és legyél sikeres életmódváltó azáltal, hogy megérted mit csinálj, hogyan csináld és miért érdemes végigmenni az úton.

"Az életmódváltás bonyolult, ha nem áll össze a rendszer, mert hiányzik a megfelelő információ és a puzzle bizonyos darabjai."

 

Buják Éva I bujakevi.hu