w

Rólam

A bujakevi.hu célja, hogy átadja azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek birtokában tudatos döntést tudsz hozni az egészséged megőrzésével kapcsolatosan. Ebben segítek neked cikkekkel, online tananyagokkal és konzultációval.

A valódi megoldást kereső életmódváltóknak segítek online tréningekkel és konzultációkkal az egészségmegőrzéssel kapcsolatos céljaik elérésében.

2005-óta foglalkozom az egészséges életmóddal, 2017 óta pedig  táplálkozási tanácsadással. 

A bujakevi.hu erre tanít: „A változtatás során nem a lépés nagysága számít, hanem az iránya”.

Buják Éva

Teljes értékű táplálkozási és egészséges életviteli szakértő

2005 óta alkalmazom

Veled mi minden történt ezalatt?

2005

Az első szárnypróbálgatásaim az egészséges életmód irányába friss anyukaként. Az egészet allergiás bőrreakciók megjelenése miatt kezdtem és így ismerkedtem meg a házi készítésű natúrkozmetikumokkal.

2006

Megkezdtem a teljes háztartás „méreganyag-mentesítését” a kozmetikumoktól a tisztítószerekig és a táplálkozás területén is körvonalazódtak az első lépések.

2007

Elkezdtem komolyabban foglalkozni a prevenció témakörével. Fókuszba került, hogy melyek azok a területek, ahol én magam tenni tudok a saját, illetve a családom egészségének megőrzéséért. 

2010

Az első Kencekeverde (csináld magad naturkozmetikum workshop)  alkalmak már a felvilágosítás és tudásmegosztás jegyében teltek.

2012

A REGINA alapítvány Zafír egészségprogramjának önkéntes projektfelelőséként számos előadást szerveztem kisgyermekeseknek.

2013

A korábbi anyakörös kismamáknak főzőklubot szerveztem, ezzel a hangsúly eltolódott a táplálkozás irányába.

2016

Mérföldkő volt a család életében, melynek hatására újragondoltam és új alapokra helyeztem a „karrieremet”, a terveimet és céljaimat. Újra a régi vizekre eveztem és elvégeztem a szappanöntő és natúrkozmetikum-készítő tanfolyam-sorozatot.

2017

Régi álmom teljesült azzal, hogy sikeresen elvégeztem a táplálkozási tanácsadó képzést is , valamint megújult formában újra indítottam a natúrkozmetikum workshopokat.

2018

A táplálkozási tanácsadó képzés sikeres elvégzése után nem volt még teljes az összefüggések rendszere, mert ez a képzés izoláltan kezelte a táplálkozást, nem egy nagy egész elemeként. Ezért tovább kerestem és megtaláltam a teljes értékű táplálkozást és a hozzá kapcsolódó 2 éves egészség-tanácsadó képzést, amelyet 2018. januárjában kezdtem el.

2019

Kiváló minősítéssel megszereztem az egészség-tanácsadó képesítést a Gesellschaft für Gesundhetisberatung GGB e.V. szervezésében.

2020

További, a teljeskörű egészséges életvitelhez kapcsolódó képzéseket végeztem el a Gesellschaft für Gesundheitsberatung GGB e.V. rendszerében. Ezzekkel már böjt-kísérő, valamint a haj- és bőrápolási tanácsadó tevékenységet is folytathatok.

2021

Megszereztem a Kneipp-tanácsadó GGB képesítést (Sebastian Kneipp születésének 200-adik évfordulója évében). Most már prevenciós (megelőző) jellegű, otthon végezhető Kneipp-eljárások, gyakorlatok elsajátításában is tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Elindítottam az első online életmódváltást támogató tanfolyamokat.

2022

A végzett egészségtanácsadóknak szóló továbbképzés keretében a GGB-nél az ideális testsúly elérésének támogatásához szereztem új ismereteket.

Hogyan legyél sikeres életmódváltó?

Ebből a 6 ajándék videóból megtudod, hogy hogyan kerüld el az életmódváltás öt leggyakoribb buktatóját és legyél sikeres életmódváltó azáltal, hogy megérted mit csinálj, hogyan csináld és miért érdemes végigmenni az úton.

"Az életmódváltás bonyolult, ha nem áll össze a rendszer, mert hiányzik a megfelelő információ és a puzzle bizonyos darabjai."

 

Buják Éva I bujakevi.hu